Full fart på Business Arena i Stockholm

Prologis var en av 5 200 delegater på ett fulltecknat Business Arena i Stockholm under två intensiva dagar i slutet på september.

– Det här är Nordens största event för fastighetsbranschen och vi är förstås med. Det är ett bra tillfälle att nätverka och föra dialogen med olika aktörer i till exempel markfrågor, säger Allan Lavén, regiondirektör Prologis Norden.Fastighetsnytt_Prologis_Gunnar_Business_Arena

– Vi söker ständigt mark för etablering av logistikfastigheter i attraktiva lägen. Vi fokuserar främst på Stockholms-, Göteborgs- och Öresundsregionerna. Där råder konstant brist på planlagd mark för industrifastigheter. Jönköpingsområdet är också viktigt men där har vi redan två av våra största anläggningar, fortsätter Allan Lavén.

Inte mindre än 352 talare fanns med i det omfattande programmet för Business Arena, som även i år genomfördes på Stockholm Waterfront Congress. Inledningstalare var Swedbanks vd och koncernchef Michael Wolf och den brittiske experten på stadsutveckling, Greg Clark. Arrangemanget har vuxit varje år sedan starten 2009.