Isabel Kluth Director Marketing and Communications Northern Europe

Prologis Isabel Kluth

Som marknadsförings- och kommunikationschef för norra Europa driver Isabel Kluth kommunikationsverksamheten för Prologis i Tyskland, Benelux och Skandinavien. Hon har ansvar för all extern kommunikation i norra Europa, vilket bland annat omfattar närvaro på internet och sociala medier. Kluth övervakar utformning av marknadsföringsmaterial och ansvarar för Prologis närvaro vid alla stora branschevent, såsom Expo Real och logistikmässor.

Det är Kluths uppgift att varumärket Prologis har en central plats i samtalet i alla relevanta målgrupper. Hon disponerar företagets resurser för att stärka bolagets identitet via marknadsförings- och PR-kanaler i samarbete med Prologismedarbetare och externa tjänsteleverantörer, vilket omfattar att utveckla strategier för samarbete, kreativitet och effektivitet.

Kluth kom till Prologis 2014. Hon var dessförinnan marknadskommunikationschef på logistiktjänsteföretaget CHEP i sex år, där hon hade ansvaret för företagets externa och interna marknadsföringsaktiviteter i västra och norra Europa. Mellan 2002 och 2007 arbetade Kluth för den multinationella bildelsleverantören Valeo i Paris och i Stuttgart. Hon var global extern kommunikations- och marknadsföringschef på företagets internationella och tyska huvudkontor.

Kluth har juristexamen från universitetet i Bonn. Utöver modersmålet tyska talar hon både engelska och franska flytande.