Jönköping DC3 är beläget i det expansiva Hedenstorpområdet i Jönköping, en betydelsefull logistikregion i södra Sverige. Det ligger ungefär 33 mil sydväst om Stockholm, 14 mil öster om Göteborg och 29 mil norr om Köpenhamn i Danmark. Logistikcentret ligger vid motorvägen där de två stora logistiklederna Göteborg-Stockholm och Stockholm-Köpenhamn möts.

Det finns också snabba förbindelser till dessa platser via spår och vägar, och från Jönköpings flygplats går direkttrafik till Stockholm på vardagar. DC3 är en nyuppförd logistikbyggnad i lättviktsstålkonstruktion. Byggnaden ligger nära Jönköping DC1 och DC2 och kompletterar dessa anläggningar.

 

Karta

Relaterade fastigheter

Jönköping DC2
Jönköping DC2

Jönköping DC2

Skillingaryd, Sverige

Fastigheten ligger 40 km söder om Jönköping och 28 km söder om Prologis Jönköping DC1 som har en yta på ungefär 82 000 kvadratmeter.

Prologis Jönköping Park DC1
Jönköping DC1 Taberg i Sverige

Jönköping DC1 Taberg i Sverige

Jönköping, Sverige

Jönköping DC1 är Sveriges största lagerbyggnad och är belägen i ett av de viktigaste logistikområdena med räckvidd till större delarna av landet inom...

Prologis Göteborg Park DC3
Göteborg DC3 Göteborg i Sverige

Göteborg DC3 Göteborg i Sverige

Göteborg, Sverige

Prologis Park Göteborg omfattar totalt 70 000 kvadratmeter fördelat på fyra byggnader. Lagerbyggnaderna har en fri höjd på 10 meter och moderna...