IMPACT Day

2022 var året för den 10:e omgången av IMPACT Day. Sedan 2013 har Prologis-anställda runt om i världen engagerat sig i Prologis årliga globala välgörenhetsdag, då vår personal lägger ner sina pennor och kavlar upp ärmarna för att bistå de samhällen där de bor och arbetar.

I Sverige använde dagen till att arbeta för handikappidrottsföreningen 3V (Vi Vill Vidare). Teamet från Prologis ställde bland annat iordning det nya förrådet och rengjorde utrustningen.

IMPACT Day ger våra medarbetare möjlighet att praktisera Prologis kärnvärden integritet, mentorskap, passion, ansvarsfullhet, mod och samverkan (IMPACT). Prologis anställda engagerar sig i allt från miljökampanjer och renovera föreningslokaler till program för trafiksäkerhet.

Under 2022 bidrog mer än 2200 Prologis-anställda från 19 länder med tusentals timmar av välgörenhetsarbete för att göra skillnad i andras liv. Över hela världen samarbetar Prologis med ett stort antal organisationer för att stötta miljö, välfärd och pedagogiska frågor.