Redan under sina tidiga år, under praktiken på ett multinationellt tyskt företag och hennes studier på Wharton Business School - har Caroline haft ett särskilt öga för fastighetsbranschen. Tidigare arbetade hon med tillgångsförvaltning, mäklarverksamhet och fastighetsförvaltning. Därefter hittade hon tillbaka till Sverige och logistiken. Till sin återkomst började hon arbeta med förvaltningen av hela svenska portföljen på ett ledande post och logistikföretag, vilket till slut ledde henne till Prologis i Sverige. 

Den som sa att logistik är osexigt vet inte vad de pratar om, detta är det största steget i min karriär.”

Nu leder hon den svenska plattformen hos Prologis och är fullt engagerad i sin nya roll. 

Ibland känns det som jag är inblandad överallt och det är det jag älskar med jobbet!”

Hos Prologis finns det inga barriärer och alla är fullt engagerade i kundernas verksamheter - vilket kräver samarbete och kommunikation genom hela teamet. Carolines stora fokus är att utveckla den svenska plattformen för den växande kundbasen. 

Hennes erfarenheter hos Prologis har lärt henne vikten av kundfokus – ”Om du fokuserar ditt företagande till kunderna, kommer din verksamhet bli framgångsrik.” 

Caroline har med sig lärdomen i allt hon gör. Hon sätter alltid kunden först och försöker hitta lösningar för deras utmaningar. Det är det första hon tänker på under morgonen, det sista innan läggdags och inför varje viktigt beslut – ”Hur kan jag hjälpa kunderna med deras verksamhet och hur kan jag lösa deras problem, i slutändan kommer det göra oss framgångsrika också.”

För Caroline handlar kundfokus om att hela tiden vara reaktiv till kundernas behov och erbjuda effektiva lösningar. Hon tror helhjärtat på att prioritera kunderna och fostra en stark organisationskultur, vilket i sin tur gör att Prologis kan fortsätta sin långa och stadiga tillväxt.

På sin fritid har Caroline en stor variation av intressen. Genom att återuppleva sin barndom genom hennes femåriga sons ögon – försöker hon få ut så mycket som möjligt av livet. Från att åka skidor under vintern och bestiga berg under sommarhalvåret till att se en opera och försjunka i en musikal. 

Äldre artikel
Sander Breugelmans om framtidsutsikterna för logistikfastigheter
Nyare artikel
IMPACT Day 2024: Skapandet av sommarens viktigaste mötesplats

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.