Gör skillnad

Vi erbjuder våra kunder hållbara, framtidssäkra logistikanläggningar och högklassiga tjänster. Kreativitet och självständighet är viktiga värden för oss och vårt engagerade team ligger alltid steget före. Vi ser fram emot nya kollegor som gillar att arbeta internationellt och som vill växa med oss.

Arbeta på Prologis

Arbeten hos Prologis i norra Europa

Följande tjänster är för närvarande tillgängliga på Prologis i norra Europa:

Läs mer om oss och vår företagskultur på den globala karriärssajten.

Hitta flera jobbmöjligheter på vår internationella jobbportal.

Prologis Health and Wellness
Prologis Financial Security
Prologis Work Life Balance
Prologis Culture

Vi söker unga talanger!

Our Culture is Inclusive

  • Vi erbjuder ett stort programutbud för att varje medarbetare ska kunna utvecklas, både kunskapsmässigt och som ledare, och komma framåt i karriären.  
  • Vi jobbar dagligen för att värna vår unika företagskultur. Samarbete har blivit vårt framgångsrecept.  
  • Vi tror på att ett gott partnerskap skapar bättre resultat. Tack vare våra globala arbetslag kan vi hjälpas åt och lösa problem tillsammans.
  • Sugen på en karriär inom fastighetsbranschen? Vi erbjuder flera spännande möjligheter för nyexaminerade studenter inom Prologis Northern Europe: Student Employees and Graduates

Karriärmöjligheter på Prologis

Vår expertis i norra Europa omfattar alla steg, från platsanalys till förvaltning av våra byggnader. Detta inkluderar projektledning, uthyrning och fastighetsförvaltning. Våra ekonomi-, marknadsförings- och HR-avdelningar stöder dessa områden.

Affärsutveckling

Prologis har specialiserat sig på fastighetsutveckling av logistik- och industrianläggningar. Våra marknadschefer ansvarar för att förvärva lediga fastigheter och drifta logistikbyggnader på attraktiva platser. Tillsammans med projektledarna övervakar de också utvecklingen av hållbara anläggningar. I samarbete med leasing- och fastighetsförvaltningsgrupperna säkerställer de att verksamheten fungerar så smidigt som möjligt.

Läs mer

Projektledning

Prologis har stor erfarenhet av att utveckla nya skräddarsydda fastigheter för såväl inhemska som våra internationella kunders komplexa och varierande behov. Vår projektledning täcker hela spektrat av relevanta ansvarsområden, inklusive orts- och markanalys, planering och konstruktion samt överlämning av fastigheten.

Läs mer

Uthyrning

Prologis hyr ut logistikanläggningar till både nationella och internationella kunder, huvudsakligen inom B2B, detaljhandel och e-handel. Vi är engagerade i hållbara och långsiktiga partnerskap med våra kunder. Vi jobbar ständigt med att optimera våra uthyrningsprocesser för att på bästa sätt möta våra kunders behov.

Läs mer

Fastighetsförvaltning

Tack vare de flera miljoner kvadratmeter logistikfastigheter som vi förvaltar har Prologis stor erfarenhet av fastighetsförvaltning. Våra förvaltare arbetar för att säkerställa kontinuerlig drift av våra anläggningar och uppfylla våra kunders krav.

Läs mer

Hitta hit

Vi har kontor över hela världen.

Prologis World Map

Har du frågor om ansökningsprocessen? Maila oss på [email protected].

Kontakta oss

Har du några frågor om ansökningsprocessen eller våra lediga tjänster i norra Europa? Tveka inte att höra av dig!
 

Simone Pereira
Talent Acquisition Partner

Mobile: +31 610 378 104
Email : [email protected]

Stefan van Egmond
Talent Acquisition Partner

Mobile: +31 625 356 371
Email : [email protected]