Fakta om Norden

  • 780 Tusen kvadratmeter logistikfastigheter i Sverige
  • 33 Logistikfastigheter i Sverige
  • 1 Hektar
Uppgifter från 31 december 2019 för bolagets tillgångar och investeringar, som helhetsägande eller medinvestering, egendom och utvecklingsprojekt.

Värden

  • I
  • M
  • P
  • A
  • C
  • T
Johan Nihlmark 2019

Integritet

Någon har sagt att integritet är vad vi gör, vad vi säger, och vad vi säger att vi gör. Jag tycker att det speglar vårt arbetssätt och vår syn på våra kunder här på Prologis. Att vara en framgångsrik långsiktig spelare i fastighetsbranschen, med kunder som ska vara nöjda i många år, kräver både ärlighet och integritet.

 

Johan Nihlmark, Director, Market Officer Nordic

Renée Randau Cibuk - 2019

Mentorship

Mentorskap är en viktig framgångsfaktor. Det ger inte bara fördelar för individerna. Det gynnar också företaget genom att bidra till en högpresterande arbetskultur, ökad ambitionsnivå och förstärkt lojalitet inom organisationen. Jag har själv en mentor och väldigt glad att jag får den möjligheten på Prologis.

 

Renée Randau Cibuk, Real Estate and Customer Experience, Coordinator

Wouter de Vries

Passion

Jag älskar mitt arbete på Prologis. Mina kollegor tar sig an sina uppgifter med entusiasm och möter utmaningar med passion. Vi alla arbetar hårt för att uppnå våra gemensamma mål. Jag är övertygad om att passionen hos var och en bidrar till vår framgång och den fortsatta utvecklingen av Prologis.

 

Wouter de Vries, HR Business Partner

 

Ruben Vogels

Accountability

ccountability handlar om ansvar. Att kunna ge andra ansvar är viktigt för en fungerande arbetsmiljö. Vårt nya sätt att ställa ambitiösa mål kvartalsvis är det bästa sättet att skapa en ansvarskultur. Alla mål förvandlas till resultat och är synliga för alla i företaget.

 

Ruben Vogels, Market Officer Benelux

Magnus Thim

Courage

Som företag krävs det mod att vara den första. Annars blir det bara kostsamt att försöka hinna ikapp. För oss anställda betyder det att vi måste erkänna och lära av varandra. Om man tycker att någonting är fel, ska man dela med sig av sina tankar. En modig medarbetare är en värdefull tillgång för varje företag.

 

Magnus Thim, Real Estate and Customer Experience Lead, Senior Manager

Gunnar Gillholm

Teamwork

Ett team växer ur en grupp, vilket kräver tid och resurser. Alla i ett team har en specifik roll och kan lita på varandra. Tillsammans sätter vi realistiska mål och utvecklar långsiktiga planer. För oss som ett internationellt företag är det globala samarbetet mellan de olika teamen särskilt viktigt.

 

Gunnar Gillholm, Vice President, Country Manager Nordics

Ledarskap

  • Chefspositioner
Sander Breugelmans
Sander Breugelmans

Sander Breugelmans

Senior Vice President, Regional Head Northern Europe

Sander Breugelmans är Region Head för norra Europa (NER). Han tog över ledningen för portföljen på 5,7 miljoner kvadratmeter i september 2020 och...

Gunnar Gillholm - 2019
Gunnar Gillholm

Gunnar Gillholm

VP, Country Manger Nordics

Gunnar Gillholm är Vice President, Market Officer Nordics på Prologis. Han ingår i uthyrningsteamet och har ansvar för uthyrning och återförhyrning av...

Johan Nihlmark - 2019
Johan Nihlmark

Johan Nihlmark

Director, Market Officer at Prologis Nordics

Johan Nihlmark är Director, Market Officer Nordics på Prologis. Han har ansvar för uthyrning i flera av Nordens nyckelregioner.

Hans huvudansvar är...

Magnus Thim - 2019
Magnus Thim

Magnus Thim

Real Estate and Customer Experience Lead, Senior Manager at Prologis Nordics

Magnus Thim är Real Estate and Customer Experience Lead, Senior Manager på Prologis Nordics. Han förvaltar 19 fastigheter om ungefär 500 000...

Renée Randau Cibuk - 2019
Renée Randau Cibuk

Renée Randau Cibuk

Real Estate and Customer Experience, Coordinator

Renée Randau Cibuk är Administrative Assistant Nordics på Prologis sedan 2015. Hon ger stöd åt teamen inom uthyrning, fastighetsförvaltning,...

Wouter de Vries
Wouter de Vries

Wouter de Vries

HR Business Partner för det europeiska huvudkontoret och norra Europa

Wouter de Vries arbetar som HR business partner på Prologis, både för det europeiska huvudkontoret i Amsterdam och för norra Europa. Han arbetar...

Fastigheter

Jordbro DC1
Jordbro DC1

Jordbro DC1

Haninge, Sverige

Jordbro Business Park är beläget bara 25 km sydost om Stockholms stadskärna.

Prologis Arlanda Park DC2
Arlanda DC2

Arlanda DC2

Sigtuna/Märsta, Sverige

Arlanda är känt för sin väl fungerande infrastruktur.

Göteborg Park II DC2
Göteborg Park II DC2 enhet 2-4

Göteborg Park II DC2 enhet 2-4

Göteborg, Sverige

Prologis har utvecklat sin andra logistikpark i Göteborg. Under fas 1 färdigställdes två byggnader om totalt 37 000 kvadratmeter som blev klara för...

Stelvio for Life

Stiftelsen Stelvio for Life

Medlemmarna i vår lokala ansvarskommitté och andra medarbetare anordnar varje år flera insamlingar till förmån för välgörenhetsstiftelsen Stelvio for Life som bildades i Nederländerna 2012. Stiftelsen Stelvio for Life samlar in pengar till stiftelsen Barcode for Life som ger stöd åt forskning kring personanpassad cancerbehandling baserad på dna-analys.