Prologis Essentials - Racking

Snabba. Säkra. Lösningar.

Vi gör lagerinredning enkelt.

Prologis Essentials - Racking

Introduktion

Vi vet hur viktigt det är för din verksamhet att så snabbt och effektivt som möjligt kunna komma igång och börja rulla. Att hantera lagerinredningen kan vara både tidsödande och dyrt.

Erbjudandet

Som kund till Prologis kan vi erbjuda dig kompletta och innovativa lagerlösningar. En service som snabbt och enkelt kan hjälpa dig att skapa just din lösning. Oavsett om du ska flytta in, göra om eller bara expandera så tar vi fram ett förslag som passar just dina behov.

Prologis_Icons_Offerings_Racking_1_swe

Eftersom vi redan har din layout och fria takhöjd så kan vi snabbt komma igång och påbörja arbetet direkt. Vi hjälper dig att optimera användandet av ditt lager så att du kan påbörja driften utan onödiga förseningar.

Prologis_Icons_Offerings_Racking_2_swe

Vår globala närvaro ger oss möjlighet att välja ut och samarbeta med världens främsta återförsäljare, säkra marknadens mest konkurrenskraftiga priser och kunna erbjuda innovativa lösningar för att du ska kunna dra nytta av de bästa lagerlösningarna på marknaden.

Prologis_Icons_Offerings_Racking_3_swe

Oavsett om det gäller standardiserade hyllsystem, entresol eller automatiserade system. Hur dina behov än ser ut – så kommer vi att hantera hela processen åt dig. Flexibilitet är en naturlig del av varje steg i leasingprocessen, så om dina behov förändras ska vi kunna hjälpa dig. Alla våra världsledande partners har valts ut speciellt för sin servicenivå och den kvalitet du kan förvänta dig av oss.

Prologis Essentials Marketplace Team

Vårt Prologis Essentials Marketplace-team finns där för dig, från installation till underhåll.

 

Magnus Thim

Magnus Thim

Real Estate and Customer Experience Lead, Senior Manager

Locations: Nordics
Phone: +46 (0)725-360471 
Email: [email protected]

Kom igång