Prologis Solarsmart

Hållbar. Minska. Koppla på.

Gör solel enkelt.

Prologis Solarsmart

Introduktion

Allt fler av våra kunder bedriver sin verksamhet under en allt större del av dygnet, med en ökande oro för hur det påverkar energikonsumtionen och miljön som följd. Att då ha en byggnad som bidrar till en miljövänlig verksamhet och optimerar arbetsmiljön kan vara nyckeln.

Erbjudandet

Som kund till Prologis kan vi nu erbjuda dig möjligheten att få tillgång till platsproducerad el som minskar ditt miljömässiga fotavtryck.

prologis_icons_offerings_solarsmart_1_swe

Tillgång till stabil förnybar platsproducerad solel, kombinerad med elnätet, ger dig tillgång fossilfri energi som är bra för miljön och hjälper dig att nå dina miljömål.

Prologis_Icons_Offerings_SolarSmart_2_swe

Minska dina utsläpp av CO2 och installera din egen solelsanläggning utan extra kostnader eller ansvar utöver ditt leasingavtal (och betala bara för den el du använder).

Prologis_Icons_Offerings_SolarSmart_3_swe

Vi gör det enkelt att gå över till en mer hållbar och miljöanpassad energilösning. Vi bygger upp och underhåller systemet, så att du kan fokusera på den verksamhet som ditt företag är bäst på. Vårt erfarna team tar hand om allt och minimerar påverkan på din verksamhet utan startkostnad.

Prologis Essentials Marketplace Team

Vårt Prologis Essentials Marketplace-team finns där för dig, från installation till underhåll.

Magnus Thim

Magnus Thim

Real Estate and Customer Experience Lead, Senior Manager

Locations: Nordics
Phone: +46 (0)725-360471 
Email: [email protected]

Kom igång