Prologis Essentials är lösningar för att hantera några av de mest kritiska utmaningarna som distributionscenter står inför i dag.

För att ge våra kunder möjligheten att verkligen ta del av dessa erbjudanden arrangerade Prologis ett öppet hus i Arlandastad där Essentials demonstrerades för nuvarande och framtida kunder och partners.

Prologis DC6 Kundevent42.jpg


"Vi är stolta över den här unika lösningen som vi kan erbjuda våra kunder. Essentials har verkligen utvecklats över tid och nu fick vi möjligheten att visa flera intressanta lösningar live och samtidigt få chansen att träffa och prata med både kunder och leverantörer och höra deras spontana reaktioner" säger Gunnar Gillholm, Vice President och Country Manager Nordics at Prologis.
 

Prologis DC6 Kundevent38.jpg


"Prologis Park Arlanda DC6, Prologis helt nya flexibla anläggning med modern logistik och kontorslokaler, förvandlades under några timmar till en utställning över smarta lösningar. Syftet var att visa upp Essentials – vår kompletta lagerlösningsplattform som låter företagen driva, optimera och utveckla sina företag; hur, när och var de vill. Ett erbjudande från Prologis som tillgodoser moderna, hållbara och smidiga lösningar på alla tänkbara behov som våra kunder kan tänkas ha."
 

Prologis DC6 Kundevent27.jpg


På plats fanns allt från robottruckar och smarta krockskydd till helautomatiserade lagerlösningar.

Tillsammans kunde alla utforska nya logistiklösningar, ha goda samtal och äta vedugnsbakad pizza direkt från en foodtruck som lätt kunde köras in i lokalen via en av de många lastportarna.

PrologisDC6Kundevent19.jpg


”Vi ville visa vad Essentials i grunden handlar om – att underlätta för våra kunder och erbjuda dem så smidiga lösningar som möjligt. Genom att hjälpa dem med all installations- och driftsutrustning som behövs för en kostnadseffektiv, snabb och bekymmersfri start, frigörs värdefull tid från våra kunder och gör livet enklare för dem. Det blev en lyckad dag, dels då vi fick visa upp våra produkter, men även för att vi fick möjlighet att träffas på riktigt”, säger Gunnar Gillholm.

Läs mer om Essentials här.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.