Prologis har åtagit sig att se till att personer med funktionshinder kan få tillgång till våra produkter och tjänster, inklusive de som erbjuds via www.prologis.com. Vi strävar efter att följa riktlinjerna för tillgänglighet till webbinnehåll 2.0 AA, som utvecklades av World Wide Web Consortium för att se till att digitalt innehåll är tillgängligt för alla.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats för att gynna våra kunder och samarbetar med konsulter för att se till att den har en hög nivå av tillgänglighet. Om du inte kan komma åt något innehåll eller någon funktion på någon av våra webbplatser* eller om du har frågor eller feedback, ring +1-415-733-9952.

Här är några av de sätt på vilka vi gör vår webbplats tillgänglig:

Vi tillhandahåller alternativa textdetaljer för alla ljud- och videomedia, bilder, grafik och annat innehåll som inte är text.
Vår webbplats kan nås med ett tangentbord.
Webbsidorna är uppbyggda på ett konsekvent sätt för en smidig användarupplevelse och funktionalitet - oavsett vilken sida du besöker.
Vi använder tillgängliga rubriker, listor, stycken och andra funktioner för navigering med hjälpmedel.
Vid behov har många länkar titelattribut för att ge ytterligare information.
Alla fält har etiketter och formulären följer en logisk ordning.
Tabellerna är strukturerade så att varje uppgift är kopplad till lämplig kolumnrubrik för att skapa klarhet vid användning av hjälpmedel.
Tips för att uppleva vår webbplats på bästa sätt:

Programvara: Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av hjälpmedel tillsammans med en av de webbläsare som anges nedan.
Webbläsare: Vi rekommenderar att du använder en aktuell version av Chrome, Firefox, Safari eller Microsoft Edge.  
Skärmläsarapplikationer: Använd JAWS tillsammans med Chrome för bästa användarupplevelse.
Kolla in dessa funktioner och inställningar som är tillgängliga i JAWS för att förbättra din upplevelse:

Expandera förkortningar: Alla förkortningar har titelattribut för att öka förståelsen. Välj inställningen för att expandera förkortningar så att JAWS läser titelns text i stället för texten på skärmen.

Interpunktion: Välj vilken nivå av interpunktion du vill höra när du läser. En del tycker att en lägre nivå av interpunktion förbättrar den vardagliga läsningen.

Säg allt: Med inställningen "Säg allt" kan du definiera var och hur JAWS pausar när du läser.

Speak Dollar: Markera "Speak Dollar" i inställningarna om du vill att JAWS ska läsa siffror som föregås av ett dollartecken i dollar- och centformat. Exempelvis skulle det stå "nio dollar och sextio cent" för 9,60 dollar. Vi rekommenderar starkt att du använder den här funktionen eftersom mycket av vårt innehåll - från avkastning till priser och tillgångar - använder det här formatet.

*Vi uppmuntrar våra partners och leverantörer att följa branschgemensamma standarder för tillgänglighet, men vår webbplats länkar till externa webbplatser som drivs av andra parter. Vi kan inte tvinga fram tillgänglighet utanför vår webbplats.

 

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.