Bram Verhoeven har utsetts till Regional Head Northern Europe, och efterträder därmed Thomas Karmann som innehaft positionen de senaste sex åren.

Verhoeven tillträdde sin nya tjänst den 1 juli 2018 och ansvarar nu för hela Prologis verksamhet i Benelux, Tyskland och Norden. Detta innefattar nya utvecklingsprojekt, att stärka kundrelationerna samt att arbeta med lokala utvecklingsteam. Han ansvarar också för alla operativa fastigheter i norra Europa.

- Jag ser mycket fram emot att ta mig an de uppgifter och utmaningar som kommer med min nya roll, säger Verhoeven. Jag känner både marknaderna och de team som jobbar här sedan lång tid tillbaka. Tillsammans kan vi tillvarata de möjligheter som marknaden i norra Europa kommer erbjuda i framtiden.

Verhoeven har arbetat inom Prologis sedan 2006. Sedan 2011 har han ansvarat för marknaden i Benelux-området och 2016 tog han även över de nordiska marknaderna.

- Bram är mycket begåvad och leder genom att föregå med gott exempel. Jag är övertygad om att han kommer att vara en enastående ledare för våra verksamheter i norra Europa, säger Ben Bannatyne, chef för Prologis Europa. Vi vill också passa på att tacka Thomas för hans lysande bidrag till Prologis i norra Europa och hans outtröttliga ansträngningar för företaget, fortsätter Bannatyne.

Nyare artikel
Logistikfastighetens roll i en leverantörskedja under förändring

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.