Sedan 2013 har Prologis-anställda runt om i världen engagerat sig i IMPACT Day. Prologis årliga globala välgörenhetsdag, då personalen lägger ner sina pennor och kavlar upp ärmarna för att bistå de samhällen där de bor och arbetar.

IMPACT Day ger medarbetarna möjlighet att praktisera Prologis kärnvärden ”Integrity, Mentorship, Passion, Accountability, Courage and Teamwork (IMPACT)”. De anställda engagerar sig i allt från miljökampanjer och renovera föreningslokaler till program för trafiksäkerhet.

2018 bidrog mer än 1250 Prologis-anställda över hela världen med över 8 000 timmars välgörenhetsarbete för 48 olika frivilligorganisationer för att göra skillnad i andras liv.

De senaste fyra åren har det svenska teamet hjälpt Stadsmissionen med olika arbetsuppgifter. En organisation som sedan 1853 gjort insatser för de som har det sämst i samhället. Senaste året handlade det om att underhålla kyrkans trädgård i Göteborg.

I år blev dock uppdraget lite annorlunda, men inte mindre viktigt. Stadsmissionen behövde stöd med att genomföra en kampanj inför ett av världens största långlopp, Göteborgsvarvet, där 60 000 löpare springer 21 km inför cirka 200 000 åskådare. Prologis team, tillsammans ytterligare en kollega från Amsterdam, hade de fullt upp att stödja Stadsmissionen med allehanda arbetsuppgifter inför loppet.

Äldre artikel
Logistikfastighetens roll i en leverantörskedja under förändring

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.