När samhället nu fokuserar på hälsoaspekterna kring utbrottet är det viktigt att vi samtidigt förbereder oss på de konsekvenser COVID-19 pandemin kommer att ha på både samhälle och ekonomi. Prologis Foundation har därför startat en global hjälpfond på 5 miljoner dollar. Fonden kommer att användas till att ge ekonomiskt stöd till ideella organisationer som befinner sig i fronten av hjälparbetet. Våra främsta samarbetspartners i detta arbete är organisationerna Feeding America och European Food Bank som via stöd från fonden kommer att kunna dela ut 8,5 miljoner måltider åt människor över hela USA och Europa. Amerikanska och europeiska Röda Korset, Community Foodbank of New Jersey, NJ Pandemic Relief Fund och City Harvest i New York är andra mottagare av fondens finansiella stöd. Vi planerar att utöka bidragen till organisationer över hela världen för att säkerställa att de drabbade har tillgång till främst mat och vård.

Prologis Space For Good-program spelar också viktig roll när det kommer till att hjälpa människor och organisationer under den pågående krisen. Genom vårt Space For Good-program har vi erbjudit lediga byggnader och gårdsutrymmen till hjälpprogram både lokalt och på riksnivå i USA. Vi har också sett till att sjukhus och hjälporganisationer världen över har fått utrymme till att bedriva sitt viktiga arbete.

Hittills har vi donerat nästan 100 000 kvadratmeter på nio olika marknader och fler donationer är på gång. Vi har dessutom skrivit under kampanjen #StoptheSpread där vi tillsammans med andra företagsledare lovar att bidra både ekonomiskt och kreativt till återhämtningen från COVID-19.

Vi kommer att fortsatt hålla er uppdaterade när vi nu söker efter nya sätt att tackla de utmaningar som vårt samhälle står inför.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.