En liten flytt, men ändå väldigt stor. Prologis har flyttat 400 meter till Göteborgs nya landmärke – Kineum. En promenad på fem minuter, samtidigt en rejäl resa för företaget som kliver in i en ny tid i nya, moderna lokaler anpassade för att kunna välkomna kunder och partners.
 

Kineum


Prologis nya hem i Sverige är helt nybyggda Kineum på Drakegatan 12. I månadsskiftet mars till april gick det korta flyttlasset. Den nya adressen ligger inte ens en halv kilometer från det tidigare kontoret så närheten till de mest centrala delarna i staden är desamma. Precis som de smidiga kommunikationerna – oavsett om du kör från norr, söder eller kommer från flygplatsen.

Kineum


I nya lokaler anpassade efter nya tider och förändrade behov.

I det spektakulära Kineum får vi precis de förutsättningarna vi vill ha. Större lokaler då personalstyrkan växer men framför allt nya förutsättningar att välkomna våra partners och kunder.

- Efter några år där vi inte fått möjligheten att ses känns det helt rätt att satsa på lokaler som är anpassade för att kunna ta emot besök. Här får vi både ytan vi behöver när Prologis växer men också toppmoderna lokaler med fina mötesrum där vi gärna välkomnar våra vänner och partners, säger Gunnar Gillholm, vice president och country manager Nordics.

Kineum
Äldre artikel
Lokalbristen dubblar tidigare rekord på hyresökningar globalt

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.