Inför julen vill vi ju alla sprida lite julglädje. Därför har Prologis gjort gemensam sak med några av sina kunder, Jollyroom och Storex, för att tillsammans skapa bättre julstämning. Mottagaren av den gemensamma gåvan är Göteborgs Stadsmission och deras arbete med att förmedla mat, kläder och julklappar till barnfamiljer som lever i fattigdom.

Den 15 december får Göteborgs Stadsmission ta emot nya leksaker från deras egen önskelista, allt från dockhus och bilbana till elmotorcykel och pysselsätt. Det är resultatet av samarbete mellan Prologis, Jollyroom och Storex som gör att mer än 100 leksaker nu kan komma barnfamiljer som lever i fattigdom till del.

­– Vi tycker att det känns bra att kunna samarbeta med våra kunder för att tillsammans kunna ge mer till Stadsmissionens välbehövliga verksamhet, säger Renée Randau Cibuk, som ansvarar för projektet på Prologis Norden. Vi vill tacka både Jollyroom och Storex som helhjärtat engagerat sig i arbetet.

Utöver Göteborgs Stadsmission har Prologis också haft förmånen att inför julen kunna stötta två andra verksamheter. Dels Ågrenska, som bidrar till att barn och ungdomar med sällsynta diagnoser och funktionsnedsättningar kan få upplevelser som andra tar för självklara. Dels 7HParaalpint, som vill kunna erbjuda alla möjligheten att åka alpina skidor.

Samtliga aktiviteter är en del i det europeiska projektet Dock Doors for Giving som Prologis initierat. Där har Prologis samlat ihop mer än två miljoner kr som delas ut under december för välgörande ändamål.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.