STOCKHOLM, Jan. 13, 2023 — Prologis Europe presenterade i veckan Sander Breugelmans som ny chef för Capital Deployment i Europa, en tjänst han påbörjade den 1 januari. Joseph Ghazal, tidigare chef för Capital Deployment för Europa, leder numera Global Capital Deployment för Prologis.

Breugelmans kommer att övervaka teamen som ansvarar för Capital Deployment. Hans arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta frågor gällande mark, utveckling, förvärv, dispositioner och fondbidrag i de 12 europeiska länder som Prologis verkar i. Breugelmans har varit med Prologis sedan 2006 och har, som country manager, framgångsrikt lett Benelux-teamet genom tillväxt och senast expanderat den nordeuropeiska portföljen till nya marknader som regional chef.

– Jag ser fram emot att arbeta direkt med Sander för att utveckla portföljstärkande möjligheter och förse våra kunder med de högkvalitativa logistikfastigheter vi är kända för, särskilt inom stadslandskapet, säger Ben Bannatyne, President, Prologis Europe. Hans drivkraft och förmåga att bygga framgångsrika team med människor med olika bakgrund och kulturer kommer att visa sig vara ovärderlig när han kliver upp och breddar sitt fokus till att omfatta hela EU-regionen, fortsätter Bannatyne.

Breugelmans har över 20 års erfarenhet och expertis av kommersiella fastigheter i Europa och USA. Han är specialiserad på fastighetskapitalmarknader, logistikfastigheter, kapitalförvaltning, transaktionsinköp, underwriting, förhandling och utförande.

Prologis är världsledande inom logistikfastigheter med fokus på marknader med höga barriärer och hög tillväxt. I Europa förvaltar de logistikfastigheter på över 22 miljoner kvadratmeter i 12 länder.

Frågor?

Har du frågor eller vill intervjua Sander Breugelmans om Prologis kapitaldistributionsstrategi i Europa?

Vänligen kontakta:
Phil Raitt
Communications Manager Europe, Prologis
+31 (0)6 55 47 48 20
[email protected]


David de Smit
Bright8 PR Agency
+31 (0)6 46 38 80 83
[email protected]

 

Äldre artikel
Björn Thiemann och Jessica Pilkes – nya chefer för Prologis i norra Europa respektive Benelux
Nyare artikel
Aktivitet under fjärde kvartalet och helåret 2022 - Prologis Europe

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.