Amsterdam, 18 september, – Prologis, det världsledande företag inom logistikfastigheter, meddelade idag att Sander Breugelmans har trätt in i rollen som Region Head, Northern Europe (NER), efter att Bram Verhoeven lämnat företaget.

Sander tog över ledningen för en 5,7 miljoner kvadratmeter stor portfölj den 1:a september och leder nu allt arbete inom Benelux, Tyskland and Norden. Förutom att arbeta med de lokala teamen i regionen kring kapitalförvaltning och tillväxt, kommer han fortsatt att vara landschef för Benelux. Breugelmans anslöt sig till Prologis 2006 och har sedan dess varit en viktig del av tillväxten och framgången inom Benelux-området.

Bram Verhoeven har varit chef för den norra regionen sedan juli 2018, och har varit djupt delaktig i att bygga en väl positionerad och högkvalitativ portfölj tillsammans med ett starkt och kundfokuserat team.

– Bram har de senaste 14 åren haft en stor betydelse för vår europeiska verksamhet, först genom att leda vår verksamhet inom Benelux och senare ta över ansvaret för alla våra kunder inom norra Europa. Han var den som formade vår nordeuropeiska plattform till att bli ledande inom vår sektor. En unikt kundanpassad struktur som också omfamnar vårt starka engagemang inom hållbarhet, säger Ben Bannatyne, President Europe. Han fortsätter:

– Vi vill därför tacka Bram för hans stora bidrag och önskar honom lycka till i hans val att bygga upp något eget. Jag är samtidigt mycket glad över att Sander valt att ta rollen som ny chef för norra regionen, något som visar på styrkan i vårt team och den djupa kompetens som vi har inom vår europeiska verksamhet.

Äldre artikel
Nu är den här – Prologis Essentials Marketplace, för snabb start och smidig drift
Nyare artikel
Prologis och Ultimate Padel utvecklar Sveriges modernaste padelcenter i Upplands Väsby

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.