Skapa möjligheter på EXPO REAL 2019

Det är få europeiska mässor som kopplar samman så många aktörer inom fastighetsbranschen som EXPO REAL i München, Tyskland.  Mässan lockar en mängd aktörer från kommuner, investerare och privat kapital till fastighetsutvecklare – därför är det en perfekt plats för samtal om branschens tillväxt och möjligheter.

För många är mässan ett stående inslag i kalendern samt en möjlighet att nätverka och få inblick i vad som är aktuellt på den europeiska logistikmarknaden. För oss är det en möjlighet att utbyta idéer, upptäcka nya möjligheter och stärka våra långsiktiga relationer. Vi har ett entusiastiskt och kompetent team på plats som är redo att dela med sig av marknadsledande insikter och erfarenheter.   

Gott om kontaktytor

För att underlätta alla möten och samtal har vi tagit fram ett engagerande program för EXPO REAL. Kort sagt visar vi hur vi skapar värden för våra aktieägare med strategiskt allokerade fastighetsportföljer med eftertraktade moderna fastigheter, stark utvecklingspotential och framtidssäker kapitalförvaltning. Vi delar med oss av praktiska råd kring investerings- och utvecklingsmöjligheter. Vårt fokus är att skapa en gemensam framtid som bygger på en vision om vilka faktorer som behövs för att bygga verklig fastighetsinnovation.

Paneldiskussion – genom att ligga steget före vill vi ge dig en uppdaterad bild av vad som är på gång inom branschen. Vi är fokuserade på att hitta, övervaka och analysera de trender som formar vår sektor så att våra kunder kan ta välinformerade beslut. Kom förbi vårt panelsamtal Logistics in Europe: Getting Ready for the Next Phase  och få ett globalt perspektiv från erfarna investerare.

Nätverkande – För att ge dig möjlighet att kunna slappna av och relaxa, efter en lång dag av möten och presentationer, bjuder vi i slutet av dagen in vårt nätverk till att träffa likasinnade inom branschen över lite trevliga förfriskningar och tilltugg. 

Career Day – Logistikfastigheter är ett av de mest eftertraktade investeringsobjekten för investerare. Den europeiska marknaden har en stadig tillväxt som drivs av dynamiska strukturförändringar såsom ökad global handel, förändrade konsumentbeteenden, framväxten av e-handel samt leverantörskedjans omvandling. Även industrin som helhet går igenom stora förändringar och vi deltar på EXPO REAL Career Day för att koppla samman erfarenheter med faktiska möjligheter. Vi finns där för dig oavsett om du behöver råd, guidning eller bara enklare information.

Träffa oss på EXPO REAL 

Vi ser verkligen fram emot att personligen få träffa dig under mässan. Kom gärna förbi Prologis monter eller gör en tidsbokning om det är någon specifik person du vill prata med.

För mer information, besök vår event sida.

Prologis Booth Expo Real 2019
 
Äldre artikel
Många karriärmöjligheter på marknad i ständig förändring
Nyare artikel
Stelvio for Life 2019 – för rätten till effektiv cancerbehandling

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.