Renée Randau Cibuk har arbetat som administratör på Prologis sedan 2015. I våras tog hon ett steg upp och blev en del av förvaltningsteamet. Hon blev spindeln i nätet som håller ihop alla trådarna och ser till att teamets arbete löper smidigt och friktionsfritt och för att hålla kundernas upplevelse på topp.

Renée var tidigare butikschef på ett möbelvaruhus men ville efter en mammaledighet hitta nya utmaningar. Med en ledarskapsutbildning i bagaget sökte hon ett jobb med serviceinriktning. Bra kollegor, gärna en internationell koppling, spännande arbetsuppgifter och möjlighet att lära sig något nytt stod också på önskelistan.

‒ På intervjun på Prologis så kändes det direkt att jag hittat rätt, berättar Renée. Det är ett företag med en stark vision som hela tiden vill lite mer och utvecklas. Nytänkande och först ut med mycket.

Positiva förändringar

För Renée har det varit positivt att det hela tiden sker förändringar i jobbet. Och i våras när hon erbjöds att byta arbetsuppgifter och ta klivet in i förvaltningsteamet med Magnus Thim och Robert Wiström så var valet enkelt.

‒ Jag behövde inte tänka länge innan jag sa ja. Det kändes som rätt väg att gå och jag fick samtidigt mycket uppmuntran internt för att ta steget.

Nu har Renée börjat komma in i sina nya arbetsuppgifter, där hon håller ihop förvaltningsteamets praktiska arbete. Det är varierande arbetsuppgifter ‒ allt från att kommunicera med kunder, hantera fakturafrågor, mätarkontroller och boka resor till att hålla ihop teamet och se till att allting fungerar. Det roligaste är att se resultatet av sitt arbete menar hon ‒ att vara med ute på plats och se hur allt fungerar.

‒ Jag trivs väldigt bra med min nya roll även om allt kommer igång nu. Jag har under året haft projekt som jag hanterat, exempelvis renoveringen av Prologis kontor, men det är nu det börjar på riktigt.

Att utvecklas vidare inom Prologis

Renée ser stora möjligheter med att fortsätta växa inom Prologis.

‒ Jag är gärna kvar på Prologis många år framöver för att utvecklas i nya roller. Älskar att koncernspråket är engelska och all kontakt vi har med de olika ländernas organisationer. Det finns en utveckling framåt inom företaget och jag skulle inte vilja gå tillbaka till ett företag som inte har en internationell koppling.

Renées starka sidor:

  • initiativrik
  • rak och tydlig,
  • bestämd
  • service minded

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.