Den 28 augusti 2021 kommer ett Prologisteam från hela Europa än en gång att delta i utmaningen Stelvio for Life – en 21 kilometer lång vandring uppför Passo dello Stelvio i Italien – med syftet att stödja rätten till personanpassad cancerbehandling baserad på DNA-analys.

Tar vid där vi slutade
– Det är på tiden. Att delta är för många högst personligt, men evenemanget utgör även i sig en mycket viktig del i att driva stiftelsens arbete framåt. Då COVID-19-restriktionerna satte stopp för 2020 års upplaga betyder det extra mycket för våra kollegor, sponsorer och organisatörer att årets evenemang kan bli av. Vi är otroligt tacksamma för det stora stödet, säger Han Hoestra, ekonomidirektör för Prologis Europa.

Att ge tillbaka
Årets insamling har gett upphov till rekordstort engagemang – från första stund då evenemanget tillkännagavs. Under två månader har flera olika insamlingsaktiviteter initierats, och stödet – som kommit både utifrån och inifrån Prologis – har överträffat förväntningarna med råge. Det är av stor vikt att tillsammans uppmärksamma och stödja Stelvio For Life-stiftelsen och det livsviktiga arbete de utför.

Alla stiftelsens intäkter går oavkortat till arbetet med att ta fram effektiva behandlingar med minsta möjliga biverkningar. Detta sker i samarbete med Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT), som utöver att matcha DNA-profiler med framgångsrika behandlingar även har initierat den internationella studien Drug Rediscovery Protocol (DRUP). DRUP syftar till att, för patienter som står utan behandlingsalternativ, underlätta tillgången till godkända personanpassade behandlingar och till att utföra så kallad next generation sequencing av tumörbiopsier.

Varje euro bidrar
Prologis har stöttat Stelvio for Life-stiftelsen sedan den grundades för nio år sedan – och kommer att fortsätta göra det så länge behovet finns. Stor skillnad har gjorts inte bara genom det individuella deltagandet utan även genom stöd från våra fantastiska företagspartners. Med deras hjälp har vårt bidrag kunnat bli betydligt större än förväntat.

Vi riktar ett stort tack till våra kunder, för deras indirekta bidrag genom vår kundundersökning, och till våra sponsorer: ASK Romein, Hogan Lovells, Pekabex, Sunrock, ABT bv, Aquaplus, Drees & Sommer, Hörmann, Kamil Dak B.V., Mayer Brown, Baustoffprüflabor Müller & Lobisch GmbH, Best Communications, Bright8, Consolidated, Hollanddak B.V., Replato Naamplaten & Signaleringen B.V., SkyClean Europe, Velis Real Estate Tech, Q4U och Infra Holland B.V.

Äldre artikel
Logistikfastigheter: Krafterna som styr tillgången på nya logistikfastigheter
Nyare artikel
Prologis expanderar i Arlanda stad: bygger nytt med start redan i år

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.