För nionde året i rad kommer #prologispeople från hela världen att delta i Stelvio for Life. Den 2 september kommer vårt team med 53 personer att vandra, springa eller cykla till toppen av det 21 km långa Passo dello Stelvio, ett av Italiens mest ikoniska bergspass. Loppet är en del av ett insamlingsevenemang till förmån för livsviktig cancerbehandling.

Stelvio1

 

Evenemanget stöder Stelvio for Life Foundation, en välgörenhetsorganisation som arbetar för att främja utvecklingen av effektiv cancerforskning och behandling baserad på DNA-typ, vilket minimerar biverkningar och samtidigt maximerar tillfrisknandet.

Under tidigare år har våra team samlat in över 720 000 euro för ändamålet och målet för i år ligger på 81 249 euro som ska läggas till denna summa. Men det satsar vi på att överträffa!

Om

Målet med DNA-baserad cancerforskning är att tillhandahålla individanpassad behandling för varje patient. I Nederländerna arbetar Stelvio for Life Foundation, genom Center of Personalized Cancer Treatment Foundation (CPCT), med att koppla samman sjukhus och akademiska medicinska center med forskningsdatabasen och behandlingsmöjligheterna, för att öka medvetenheten och andelen lyckade behandlingar. Fokus ligger även på att bygga internationella partnerskap för att kontinuerligt öka tillgången och möjligheterna till behandling för fler patienter runt om i världen.

Tack till våra sponsorer för 2023:

Guld:
Acteo Services, Bright8, Deloitte, Eastdil Secured, Franz Famulla GmbH, Goldbeck, Hogan Lovells, Kamildak, Knight Frank, Raelogis, SBT Solutions

Silver:
ABT, Aqua+, Aviss, Becosan, Clifford Chance, Hormann, Novha, JLL, Mayer Brown, Norton, Prangenberg & Zaum, RSI Protect, Skyclean, Uxello

Brons:
AnoDesign, Balder, Best Communication, Edit-Bee, Edit-Environment, Hollanddak, Innax, Q4U, Replato, RVB infra, Ultimoo

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.