Prologis Sveriges senaste PARKlife-satsning är ett utegym, beläget mitt i Eskilstuna logistikpark intill Prologis Park Eskilstuna DC3. Syftet med utegymmet är precis som med övriga PARKlife-initiativ att främja hälsa och välbefinnande hos de som vistas i området.  

– Vi vet hur viktigt det är med god arbetsmiljö. En viktig del av det är att ha tillgång och möjlighet till frisk luft och fysisk aktivitet. Därför är vi väldigt glada att våra hyresgäster i Prologis Park Eskilstuna DC3, och alla andra som vistas i området, nu har ett nytt gym i sin närhet, säger Andreas Berggren, leasing manager, Prologis.  

Utegymmet i Eskilstuna invigdes den 20 september med lunchbuffé, mingel och provträning. Utöver Andreas Berggren och Tony Johansson, head of development på Prologis Sverige, närvarade även Manuel Brändeborn och Mikael Jonsson från Eskilstuna kommun. På plats fanns även gyminstruktören Antonio Cortes som gav tips på styrke- och konditionsövningar, och nyfikna medarbetare från olika hyresgäster i området.  

Utegymmet är beläget på Williams väg i Eskilstuna. Det är gratis att använda och öppet både för medarbetare i logistikparken och för allmänheten.   

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.