Vi har hört berättelserna, läst tidskrifterna och sett marknadens trendundersökning - 2016 var ett fantastiskt år för logistikfastigheter. Grunderna i vårt arbete var (och fortsätter att vara) starka, med positiv kundrespons och historiskt låga vakansgrader.

Förra året var till och med vårt starkaste år någonsin, och våra marknadsledande finansiella och operativa resultat är tydliga bevis på just det. Men det är inte allt. Prologis utvecklas i snabb takt till mer än bara ett fastighetsbolag. 

Vi gör mer

Precis som vår VD understryker i sitt shareholder letter, ligger många spännande möjligheter framför oss. Vi utökar våra ESG-initiativ som fokuserar på förbättringar inom miljö, socialt ansvar och ägarstyrning, vilket banar väg för långsiktig tillväxt som framhäver innovation och teknologi för att skapa mervärde för våra intressenter. 2018 års framsteg lade grunden för många nya möjligheter, däribland:

  • ett kundorienterat fokus på de ständigt föränderliga behoven hos våra globala logistikpartners;
  • investeringar i teknik och innovation för att hjälpa våra kunder att lindra deras ”smärtpunkter” och på så sätt bedriva sin verksamhet på ett mer effektivt sätt;
  • fastighetsundersökningar och avancerade analyser som kommer att skapa grunden för kundupplevelsen, moderniseringstrender inom logistikkedjan och andra viktiga aspekter kring logistikfastigheter.

Med fokus på framtiden

Vårt främsta fokus riktas mot de ständigt föränderliga kundbehoven. Vi har möjlighet att använda oss av vårt globala nätverk och utnyttja kraften av vår kunskap, för att på så sätt vara ett verkligt stöd kundernas utmaningar och fortsätta att vara en integrerad partner i takt med att de växer och når nya framgångar. Ta reda på mer om hur det har gått för oss i vår årliga rapport för 2018.

Äldre artikel
Prologis förvärvar unik portfölj med 295 000 kvadratmeter logistikfastigheter
Nyare artikel
Prologis tecknar hyresavtal för 11 000 kvadratmeter i Örebro

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.