Liège
Vårt partnerskap med Skechers började 2002 när företaget leasade 25 000 kvadratmeter. Under 2009 utvidgade vi Skechers utrymme med 25 000 kvadratmeter, och år 2015 hyrde företaget ytterligare 55 000 kvm i Liège, Belgien.

Skechers Liège-anläggning är en del av Prologis Park Liège, i direkt anslutning till den stora motorvägen A40. Anläggningen ligger nära den tyska gränsen och en timmes bilresa från Bryssel. Den tredje och senaste expansionen under 2015 speglar vårt starka långsiktiga samarbete med detta globala företag och kund. Liège är en central knutpunkt för Skechers europeiska distributionsnät, och de investerar kraftigt i att automatisera denna anläggning. Prologis säkerställde att byggnaden var redo för automatisering, så att Skechers kunde fokusera på den snabba tillväxten i verksamheten.

Hotspot för logistik
Liège är en historisk universitetsstad i Belgien, med en befolkning på 200 000 och 600 000 i den bredare storstadsregionen. Med en högutbildad befolkning är Liège hem för betydande industrier inom bioteknik och informationsteknologi.

Liège ligger vid floden Meuse, den tredje mest aktiva flodhamnen i Europa. Trilogiport - en multimodal plattform som öppnades 2015 och integrerar vägnät, järnvägs- och vattenvägar – befäster regionens position som ett viktigt logistik- och distributionscenter. Ett nätverk av motorvägar, godståg och höghastighetståg som sträcker sig genom regionen säkerställer en effektiv omsättning av varor och människor.

Transport
Lièges flygplats är den 28: e största lastflygplatsen i världen och den sjunde största i Europa. Den ligger inom en timmes bilresa från stora tätorter som Köln i Tyskland och Bryssel i Belgien. Multimodal transport av varor genom regionen möjliggörs av ett nätverk av lagerlokaler och industriella fastigheter.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.