Våra åtgärder i flyktingkrisen

Kriget i Ukraina fortsätter och mer än två miljoner människor har flytt från landet, varav de flesta har tagit sig till grannlandet Polen.

Prologis har inga fastigheter i Ryssland eller Ukraina. Däremot har vi en stor närvaro i andra öst- och centraleuropeiska länder, däribland Polen. Många av våra anställda – i och utanför Europa – har familj och vänner som har drabbats av kriget på olika sätt.

Antalet flyktingar ökar och många av de välgörenhetsorganisationer som hjälper dem frågar oss om vi har lediga utrymmen för att lagra varor. Genom vårt program Space for Good tillhandahåller vi utan kostnad utrymmen till olika ideella organisationer och lokala myndigheter.

Vi har uppmanat våra anställda att stödja Röda korsets hjälpinsatser för ukrainska flyktingar, och för varje 1 USD som våra anställda skänker matchar vi som företag det med 2 USD. Sedan kriget i Ukraina startade har Prologis anställda och företaget tillsammans skänkt mer än 400 000 USD.

Prologis är ett företag med människor som arbetar för att göra andra människors liv enklare och bättre genom att möjliggöra förflyttning av varor runt om i världen. Vi hoppas att Ukrainas folk kan återgå till ett fredligt och fritt liv i en fri nation. Vi står vid deras sida.

Related Features