Arbeta på Prologis

Arbeten hos Prologis i norra Europa

För närvarande har vi inga lediga jobb på Prologis i norra Europa.

Men du är ändå välkommen att skicka in din ansökan till: [email protected].

Läs mer om oss och vår företagskultur på den globala karriärssajten.

Hitta flera jobbmöjligheter på vår internationella jobbportal.

Vi söker unga talanger!


Sugen på en karriär inom fastighetsbranschen? Vi erbjuder flera spännande möjligheter för nyexaminerade studenter inom Prologis Northern Europe:

Vi ser fram emot din ansökan!

Karriärmöjligheter på Prologis

Vår expertis i norra Europa omfattar alla steg, från platsanalys till förvaltning av våra byggnader. Detta inkluderar projektledning, uthyrning och fastighetsförvaltning. Våra ekonomi-, marknadsförings- och HR-avdelningar stöder dessa områden.

Affärsutveckling

Prologis har specialiserat sig på fastighetsutveckling av logistik- och industrianläggningar. Våra marknadschefer ansvarar för att förvärva lediga fastigheter och drifta logistikbyggnader på attraktiva platser. Tillsammans med projektledarna övervakar de också utvecklingen av hållbara anläggningar. I samarbete med leasing- och fastighetsförvaltningsgrupperna säkerställer de att verksamheten fungerar så smidigt som möjligt.

Läs mer

Projektledning

Prologis har stor erfarenhet av att utveckla nya skräddarsydda fastigheter för såväl inhemska som våra internationella kunders komplexa och varierande behov. Vår projektledning täcker hela spektrat av relevanta ansvarsområden, inklusive orts- och markanalys, planering och konstruktion samt överlämning av fastigheten.
 

Läs mer

Uthyrning

Prologis hyr ut logistikanläggningar till både nationella och internationella kunder, huvudsakligen inom B2B, detaljhandel och e-handel. Vi är engagerade i hållbara och långsiktiga partnerskap med våra kunder. Vi jobbar ständigt med att optimera våra uthyrningsprocesser för att på bästa sätt möta våra kunders behov.

Läs mer

Fastighetsförvaltning

Tack vare de flera miljoner kvadratmeter logistikfastigheter som vi förvaltar har Prologis stor erfarenhet av fastighetsförvaltning. Våra förvaltare arbetar för att säkerställa kontinuerlig drift av våra anläggningar och uppfylla våra kunders krav.
 

Läs mer

Värderingar

  • I
  • M
  • P
  • A
  • C
  • T
Johan Nihlmark

Integritet

Någon har sagt att integritet är vad vi gör, vad vi säger, och vad vi säger att vi gör. Jag tycker att det speglar vårt arbetssätt och vår syn på våra kunder här på Prologis. Att vara en framgångsrik långsiktig spelare i fastighetsbranschen, med kunder som ska vara nöjda i många år, kräver både ärlighet och integritet.

 

Johan Nihlmark, Director, Market Officer Nordics

Renee Randau Cibuk

Mentorskap

Mentorskap är en viktig framgångsfaktor. Det ger inte bara fördelar för individerna. Det gynnar också företaget genom att bidra till en högpresterande arbetskultur, ökad ambitionsnivå och förstärkt lojalitet inom organisationen. Jag har själv en mentor och väldigt glad att jag får den möjligheten på Prologis.

 

Renée Randau Cibuk, Administrative Assistant

Wouter de Vries

Passion

Jag älskar mitt arbete på Prologis. Mina kollegor tar sig an sina uppgifter med entusiasm och möter utmaningar med passion. Vi alla arbetar hårt för att uppnå våra gemensamma mål. Jag är övertygad om att passionen hos var och en bidrar till vår framgång och den fortsatta utvecklingen av Prologis.

 

Wouter de Vries, HR Business Partner

Ruben Vogels

Accountability

Accountability handlar om ansvar. Att kunna ge andra ansvar är viktigt för en fungerande arbetsmiljö. Vårt nya sätt att ställa ambitiösa mål kvartalsvis är det bästa sättet att skapa en ansvarskultur. Alla mål förvandlas till resultat och är synliga för alla i företaget.

 

Ruben Vogels, Property Manager i Benelux

Magnus Thim

Courage

Som företag krävs det mod att vara den första. Annars blir det bara kostsamt att försöka hinna ikapp. För oss anställda betyder det att vi måste erkänna och lära av varandra. Om man tycker att någonting är fel, ska man dela med sig av sina tankar. En modig medarbetare är en värdefull tillgång för varje företag.

 

Magnus Thim, Senior Property Manager i Norden

Gunnar Gillholm

Teamwork

Ett team växer ur en grupp, vilket kräver tid och resurser. Alla i ett team har en specifik roll och kan lita på varandra. Tillsammans sätter vi realistiska mål och utvecklar långsiktiga planer. För oss som ett internationellt företag är det globala samarbetet mellan de olika teamen särskilt viktigt.

 

Gunnar Gillholm, Vice President, Market Officer Nordics

Kontakta oss

Har du några frågor om ansökningsprocessen eller våra lediga tjänster i norra Europa? Tveka inte att höra av dig!

 

Wouter de Vries, HR Business Partner

Wouter de Vries
HR Business Partner

Telefon: +31 20 6590201
Mobile: +31 6 15418806
E-post: [email protected]