Fakta om våra nya områden

Fördelar för våra kunder

Prologis har lång erfarenhet av att utveckla nya anläggningar från grunden. Vi jobbar proaktivt med våra kunder för att möta deras specifika behov. Vårt erfarna fastighetsförvaltningsteam finns alltid tillgängligt och erbjuder ett brett utbud av tjänster som hjälper dig att underhålla och förvalta din anläggning på ett effektivt sätt. Eftersom vår portfölj är global, har vi tillgång till de allra senaste metoderna för fastighetsförvaltning.  

Vårt logistikpark-koncept

Parkkonceptet gör att vi kan serva våra kunder med den flexibilitet som behövs när de vill utöka sin logistikkapacitet. Samtidigt ger det oss möjlighet att vårda våra långsiktiga kundrelationer som är så viktiga för oss. Eftersom de nya anläggningarna ligger på starka logistiklägen är de ett utmärkt tillskott till våra befintliga logistikparker.  

Lär dig mer

Vid din sida 24/7

I Sverige finns vårt erfarna fastighetsförvaltningsteam tillgängligt 24/7 och erbjuder omfattande tjänster för att underhålla din anläggning på ett effektivt sätt. Vi vill finnas här för dig – därför kan du nå oss dygnet runt på vår kundservice. Ring för att ställa en fråga eller rapportera ett problem – vi svarar på dina frågor och finns snabbt på plats för att hjälpa dig.

Lär dig mer

Vår globala portfölj

Vår omfattande globala portfölj, kombinerad med årtionden av erfarenhet inom logistikfastigheter, gör att vi kan använda oss av en uppsjö av de bästa metoderna. Internationell kunskap kan överföras mellan Prologis medarbetare och vår globala struktur spelar en viktig roll för vår framgång.

Lär dig mer

Affären i korthet

Förvärvet av 295 000 kvadratmeter, som omfattar fastigheter av bästa kvalitet i fyra av Sveriges starkaste logistikmarknader, stärker Prologis närvaro i Sverige väsentligt. Förvärvet omfattar 11 moderna och flexibla logistikfastigheter som byggts för att möta dagens kunders avancerade krav. Listan över hyresgäster som följer med förvärvet består av solida bolag som både är nya och befintliga kunder till Prologis.

Fastigheternas höga kvalitet, en stark marknad, den solida kundbasen och det faktum att byggnaderna på ett yppperligt sätt kompletterar vårt eget bestånd, skapar en robust strategisk bas för att bygga långsiktiga värden både för oss och våra kunder. Ta en titt på vår video för att få reda på mer.

 

Kontakt

Undrar du något om vår portfölj eller har du frågor om hur Prologis fungerar? Kontakta oss gärna:
 

Gunnar Gillholm

Gunnar Gillholm
VP, Market Officer

+46 (0) 31-335 48 11
[email protected]

Magnus Thim

Magnus Thim
Senior Property Manager

+46 (0) 31-335 48 15
[email protected]