Bygga för din framtid

Workers in a warehouse construction project
Image Zoom Icon

Kundanpassade byggstarter

Vi sätter alltid kunden i första rummet. Du kan utnyttja vår storlek och flexibilitet när du utformar din skräddarsydda lösning.

Workers on cranes in a construction site
Image Zoom Icon

Spekulativ utveckling

Med spekulativ utveckling kan vi leverera byggnader till marknader där det finns ett behov – eller där vi förväntar oss att det kommer att finnas ett behov – på viktiga etablerade platser runt om i världen.

Solar panels on a Prologis warehouse rooftop
Image Zoom Icon

Hållbar utveckling

Vårt mål är en certifierad hållbar design i alla nya byggnader och vi hjälper kunderna att uppgradera äldre byggnader. Våra anläggningar syftar till att minska energiförbrukningen, avfallet och områdets koldioxidavtryck.

construction site from above
Image Zoom Icon

Ombyggnader

Ombyggnad kan vara en integrerad del av förvärv, eftersom vi har kunskap och erfarenhet av att framgångsrikt omvandla äldre industriområden till nya toppmoderna distributionsparker. Vi är intresserade av möjligheter att utveckla högintressanta områden, förortsområden och andra viktiga platser.

VI ÄR BÄTTRE RUSTADE ATT BYGGA BÄTTRE

Kvaliteten på våra projekt talar för sig själv. Genom att följa dessa fyra viktiga principer ser vi till att vår byggprocess levererar samma höga standard varje gång.

Innovation

Vi använder gärna teknik för att göra våra byggnader bättre. Med våra smarta byggnader är det lättare att ändra, bygga och följa upp i realtid, samtidigt som data och molntjänster hjälper dig att fatta mer välgrundade beslut snabbare.

Kvalitet

Vi strävar ständigt efter att förbättra effektiviteten, tekniken, hållbarheten och säkerheten i våra byggnader. Varför? I kombination med exempelvis optimering av konstruktioner, modulbyggnader och innovationer inom byggnadsmaterial gör det våra byggnader bättre – och våra kunders liv enklare.

Förtroende

Tack vare vår storlek har vi kunnat bygga upp pålitliga relationer med globala leverantörer och förstklassiga tjänsteleverantörer som levererar till kunderna på lokal nivå. Det innebär att du får en motståndskraftig försörjningskedja som ger dig säkerhet i fråga om materialleveranser, även när försörjningen är ansträngd.

Snabbhet

Vi är snabba, men vi stressar aldrig. Eftersom vi förstår att tid är pengar letar våra effektivitetsexperter alltid efter sätt att förenkla och optimera byggprocessen så att vi kan leverera våra kvalitetsbyggnader snabbare än vad man någonsin trodde var möjligt.

Development Success Stories

Prologis Park Tilburg DC4, Nederländerna

Kundanpassade lösningar för Coolblue i Tilburg, Nederländerna

Coolblue är en långsiktig kund till Prologis Benelux och den största e-handlaren i Benelux. Företaget är en av de snabbast växande e-handlarna i Nederländerna, specialiserat på konsumentelektronik.

Prologis Park Nieuwegein, Nederländerna

Kundanpassade lösningar för DHL i Nieuwegein, Netherlands

DHL är en ledande logistikpartner i den holländska e-handels- och postordersektorn. För att hålla jämna steg med e-handelns tillväxt valde DHL att utöka sitt distributionsutrymme i Nieuwegein, som tack vare sitt centrala läge och stora infrastrukturnätverk, är ett av Nederländernas primära logistikcenter.

Prologis Liège DC1, Belgien

Kundanpassade lösnignar för Skechers i Liege, Belgium

Skechers är en långsiktig Prologis-kund och världsledande inom den högpresterande sko- och livsstilsindustrin.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.