Anja Giesen

Anja Giesen

VP, Head of Legal, Northern Europe

Anja Giesen är Vice President och juridisk rådgivare för norra Europa på Prologis. Hon har arbetat på företagets juridiska avdelning sedan juli 2019 och har ansvar för legala frågor inom den nordeuropeiska regionen.

Hennes arbete på Prologis är mångfacetterat: Giesen ger råd och stöd till avdelningen för kapitalplaceringar när det gäller köp och förvärv av logistikfastigheter, mark eller fastighetsbolag. Utöver det så stöttar hon också projektledare och leasingteamen kring projektutveckling, avslut av större kontrakt och förhandlingar av hyresavtal för nybyggnadsprojekt och befintliga fastigheter.  Hon arbetar också med fastighetsförvaltningsteamen i allt som har att göra med förvaltningen av anläggningarna.

Giesen har 14 års erfarenhet av att arbeta med kommersiell fastighetsjuridik med speciellt fokus på transaktioner. Innan hon kom till Prologis arbetade hon på advokatbyråerna White & Case i Frankfurt och Mayor Brown i Düsseldorf.

Giesen studerade i Bonn, gjorde motsvarande en tingsmeritering i Düsseldorf och Montréal och blev klar 2005. Hon har motsvarande en jur kand (master of laws, LL.M.)  i fastighetsrätt.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.