Caroline Nirberg

Caroline Nirberg

Director, Market Officer

Caroline Nirberg är Director, Market Officer på Prologis Nordics. Sedan starten i april 2020 har hon arbetat i Business and Leasing Development Team med ansvar för att identifiera potentiella möjligheter för utveckling och förvärv på existerande och nya marknader inom Norden. Hon arbetar på Prologis kontor i Stockholm.

Målet med hennes arbete är att stärka Prologis närvaro i Norden via långsiktiga investeringar. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för projektutveckling, fastighetsförvärv och markköp, vilket bland annat innebär kontakter med mäklare, kommuner och kunder.

Innan hon kom till Prologis har Nirberg 14 års erfarenhet av affärer inom fastighetsbranschen där hennes karriär tagit henne från Hong Kong via Warsava och Frankfurt till Stockholm. Hennes senaste tjänst på DHL Nordic AB i Sverige var som ansvarig för förvaltning och utveckling av bolaget fastighetsportfölj. Innan dess har hon arbetat på bolag som Metro Group AG, Senica Poland SP Z.O.O and Jones Lang Lasalle SE. 

Nirberg har en B.Sc från Wharton Business School i USA och en EMBA från Handelshögskolan i Stockholm. Hon är sedan 2017 medlem av Royal Institute of Chartered Surveyors, RICS och talar flytande engelska, tyska, polska och svenska.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.