Välkommen till vår värld

På Prologis gör vi så mycket mer än bara logistikfastigheter. De senaste åren har vi utvecklat både lokaler och platser där våra kunders företag kan växa, deras anställda kan utvecklas och de lokala samhällena och naturen kan blomstra.

Vi gör långsiktiga och bestående åtaganden mot våra kunder, våra anställda, våra investerare och till de samhällen där vi verkar. För i vår värld handlar det inte bara om vad vi skapar: det handlar om vad vi möjliggör.

Om det är ditt företags framgång, en framtida karriär eller att få nöjda kunder, så utvecklar vi det speciellt för dig - vi kallar det MADE IN PROLOGIS.

MADE IN PROLOGIS Surprises

Ett steg längre…

Vi stävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar med nyskapande byggnader och prisbelönt kundservice. Att föra in hälsa och välbefinnande i byggnadsdesign är ett bra exempel på vår innovativa inställning till hållbarhet. Vi strävar alltid efter att ta ett steg längre och sätter människan i centrum när vi utvecklar våra anläggningar. Därför bygger vi lager som är anpassade för framtiden. Vår Prologis DC5 byggnad i Tilburg i Nederländerna är den första fullt utrustade byggnaden i världen som uppnår WELL-certifiering på guldnivå, med social hållbarhet i fokus. För att det ska vara roligt att komma till jobbet.

MADE IN PROLOGIS Satisfaction

Nöjda kunder…

Vi jobbar hårt med att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Att de är nöjda är viktigt för oss. Därför arbetar vi alltid i nära samarbete med våra kunder och anpassar våra anläggningar efter deras behov och önskemål – även när utmaningarna är stora. När Göteborgsoperan var tvungna att hitta en ny lagerlösning föll valet på Prologis 9 000 kvadratmeter stora lokal i Torslanda. En öppen yta med nära 12 meter fri takhöjd. Med Prologis team som bollplank har man nu utvecklat lokalen till mer än bara ett rekvisitalager, det blev istället också en hel scenverkstad.

MADE IN PROLOGIS Promises

Vi håller vad vi lovar…

Vi vet att våra kunder måste kunna hålla sina löften. Därför jobbar vi också hårt med att hålla våra. Valmet AB valde nyligen att flytta ett av sina servicecenter till Prologis lokaler på Hisingen. Bolaget är nu, tillsammans med Prologis, i full gång med att göra stora anpassningar och investeringar i lokalen. Konkret handlar Valmets verksamhet om tillverkning, uppgradering och reparation av stora pannor. En skrymmande verksamhet som innefattar moment som svetsning, slipning, skärning och bearbetning. Valmet var på jakt efter en stor och stabil hyresvärd som de kunde känna sig trygga med på lång sikt, som dessutom var villiga att tänka utanför boxen. Prologis uppfyllde alla dessa kriterier ‒ och vi har lyckats hålla vad vi lovat.