Än en gång var det dags för IMPACT Day – Prologis årliga och globala välgörenhetsdag. 2024 års upplaga spenderades av vårt svenska team på Ågrenskas center på Lilla Amundön. För andra året i rad tillägnade vi IMPACT Day åt att göra iordning inför de sommarläger som Ågrenska anordnar för barn med sällsynta diagnoser. Tio kollegor från vårt Sverigekontor hjälpte till med bland annat rensning och vedhuggning för att bygga upp den mötesplats som varje sommar är så viktig för dessa barn och deras familjer. Vi var alla överens om att det kändes fantastiskt fint få återvända och ännu en gång stötta Ågrenskas viktiga arbete.

Impact Day 2024 - Check

 

Prologis IMPACT Day instiftades 2013 och anordnades alltså i år för tolfte året i rad. Dagen bygger på företagets kärnvärden: Integritet, Mentorskap, Passion, Ansvarsfullhet och Samverkan (Integrity, Mentorship, Passion, Accountability, Courage, Teamwork—IMPACT). Under 2024 års upplaga bidrog 2 500 Prologis-anställda, utspridda över 19 olika länder, med tusentals timmar av viktigt välgörenhetsarbete. Runt om i de länder vi är verksamma samarbetar vi med ett stort antal olika organisationer för att göra skillnad för människa och miljö. Inom ramen för IMPACT day har vi tidigare år arbetat med allt från miljökampanjer, trafiksäkerhet och renovering av föreningslokaler. 

Ågrenska är ett nationellt kompetenscenter för sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar. En idéburen organisation som bedrivs utan vinstintresse och i deras verksamhet på Lilla Amundön får familjer med barn som har sällsynta diagnoser stöd och avlastning, samtidigt som det också är en mötesplats, både för barnen och för deras syskon och föräldrar. 

Här kan du läsa mer om Ågrenska.

Äldre artikel
Sander Breugelmans om framtidsutsikterna för logistikfastigheter

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.