Efter senaste års uppehåll är Prologis glada att vara tillbaka på Expo Real, världens största mässa för fastigheter och investeringar. Den 4–6 oktober kommer ledande fastighets- och logistikaktörer att samlas i München för att samtala om branschens tillväxt och möjligheter.

Vi ser fram emot att närvara på mässan och utbyta idéer, upptäcka nya möjligheter och stärka våra långsiktiga relationer. Vårt team är även spända på att diskutera branschens utmaningar, såsom leveranskedjans motståndskraft, efterfrågan hos investerare och kunder, marknadshinder och den allmänna statusen på fastighets- och logistikmarknaden.

Trots ovan nämnda osäkerheter fokuserar Prologis på att skapa långsiktiga lösningar för våra kunder, aktieägare, samhällen och planeten. Vi är fast beslutna om att uppnå koldioxidneutralitet och samtidigt erbjuda urbana logistikfastigheter avgörande för stadslivet. Våra fastigheter byggs i enlighet med miljöcertifieringssystemet BREEAM:s ”Very Good”-standard med ambitionen att uppnå standarden BREEAM ”Excellent”. Vår nya byggnad i Moissy kombinerar ovan nämnda fokus på långsiktiga lösningar med ett hållbart miljötänk.

Vi fokuserar på tillväxt. Prologis förvärvade nyligen 51 300 kvadratmeter mark i det mycket attraktiva området Rosersberg/Arlanda vilket stärker företagets närvaro i norra Stockholm ytterligare. Med våra senaste transaktioner utökade vi vår portfölj i sju europeiska länder samtidigt och adderade 1.14 millioner kvadratmeter logistikfastigheter i områden runtom städer.

Vi fokuserar på våra kunder. De gynnas av en rad tjänster som vi har utformat för att stödja deras verksamhet. Vi skapar platser och utrymmen för företag att växa, där människor kan trivas och där samhällen och djur- och växtliv kan blomstra. Vi kallar detta för PARKlife. Våra erbjudanden sträcker sig dock långt bortom logistikparker med hållbara byggnader – våra kunder behöver även högkvalitativ utrustning och premiumtjänster för att driva sina distributionscenter på effektivast möjliga sätt. Oavsett om det är LED-belysning, solpaneler, inredning eller gaffeltruckar gör vi våra kunders liv enklare och mer hållbart med hjälp av Prologis Essentials. För att möta den växande efterfrågan på kvalificerade lager- och logistikarbetare har vi skapat utbildningsprogrammet Community Workforce Initiativ (CWI) som återupplivar karriärvägar och skapar ekonomiska möjligheter att berika de samhällen vi lever i.

Vår styrka är vår storlek och globala expertis. Det ger oss möjlighet att förse våra kunder med fastighetslösningar på de marknader de behöver vara på.

Vi ser fram emot att träffa dig på Expo Real 2022. Läs mer här.

NU KÖR VI

Varje relation börjar med ett samtal. Vårt team finns här för dig.